IPS... Wat is het?

Interactive PlaySystem (IPS)

IPS staat voor Interactive PlaySystem. IPS tovert je springkasteel om in een combinatie van licht , geluid en een spel. Met het scorebord kun je de score bijhouden, heb je de keuze uit 10 verschillende geluiden en kun je 1 van de 3 uitdagende spelletjes kiezen.

De 3 verschillende spelletjes zijn :

Light Hunter

Het rode en het groene team strijden tegen elkaar. De spots gaan willekeurig aan in de kleuren rood en groen. Naarmate het spel vordert gaan steeds meer spots aan. Haal zoveel mogelijk punten, door op de spots in je eigen kleur te jagen.

Steal The Light

Eén rode en één groene spot gaan willekeurig aan. Bij het aanraken van een spot verspringen beide spots. Zorg dat je steeds als eerste bent en steel de meeste punten.

Back To base

Groen en rood selecteren beiden hun eigen basis aan. Dit is de basis waarnaar er steeds moet worden teruggestuurd, alvorens er ergens anders een lichtje gaat branden.

De 3 verschillende spelletjes zijn toepasbaar op volgende objecten:

De speeltafel

De ufo

Ik daag jou uit! Ik ben speciaal van de ruimte naar hier gereisd om jou uit te dagen, maar pas op want ik sta in het midden.

Druk zo snel mogelijk op de knop en verbreek mijn score , samen met je vrienden! Succes !

De kegels

Heb je liever een wilder feestje? Hou je van ravotten? In de tuin of in het huis? Met regen of zonder regen? Dan zijn deze kegels precies wat je zoekt.


Het leuke er aan is dat je er verschillende spelletjes mee kan spelen. En dat is nog niet alles want ze zijn voorzien van licht en geluid waardoor je helemaal in het spel opgaat.